top of page

Steungroep Burn-out

Waar we allen uit ervaring spreken over de impact van burn-out op ons leven.

Steungroep Burn-out
Steungroep Burn-out

Waar en wanneer?

15 jun 2021, 19:00 – 21:00

Online bijeenkomst

Intentie

Als je leven ineens helemaal draait om het herstellen van een burn-out, lijk je uit de caroussel van het leven gezwierd.  Dat wat eens als vanzelf ging, kost nu moeite.  Je brein, je lijf, je emoties, je energie, je ganse functioneren is op één of andere manier onstabiel geworden.  Hoe goed je het ook probeert, hoeveel je het ook tracht uit te leggen, voor mensen die het niet meegemaakt hebben, blijft het moeilijk om helemaal te vatten.

In deze groep begrijpen we mekaar écht, zonder oordeel.    Ondanks de verschillen in intensiteit en verloop, in essentie kennen we allen het allesveranderend effect van een burn-out.  In deze bijeenkomst ligt het accent op elkaar steunen en inspireren om ieder zijn/haar manier te vinden hiermee om te gaan.  We staan stil bij wat er leeft, welke vragen er zijn, welke ideeën we mekaar cadeau kunnen doen.  Het is niet de bedoeling dé oplossing te vinden.  Elke mening telt en wordt naast die van de ander gelegd, niet eroverheen of minderwaardig eronder.  Elke doorleefde ervaring is een mogelijkheid tot groei, van jezelf, en gedeeld, misschien ook van de ander.

Als psychotherapeute begeleidde ik al tal van medemensen in dit proces.  Maar niet onbelangrijk, ik ben ook ervaringsdeskundige, zoveel jaren geleden.  En nu denk ik, had ik toen maar zo'n groep gekend van lotgenoten om mijn vragen aan te stellen, om écht gehoord te voelen.  Vandaar mijn vastberadenheid om zo'n steunplatform uit te bouwen.  Beginnend bij het begin, een losse avond, online, gefaciliteerd door mij.  En wie weet, groeit het uit tot een groep die elkaar regelmatig kan ondersteunen.

Lijkt dit zinvol voor jou ?  Aarzel niet en schrijf je in.

.

  • Inschrijving

    € 20,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page