top of page

Hieronder vind je een aantal getuigenissen

van mensen die reeds iets bij ‘aasem’ gevolgd hebben.
Ze geven hun indrukken, hun ervaringen op een open wijze weer.
Moge ze inspireren…

Over Eigenkracht Groeitraject:
“Van crisis naar eigenkracht-revolutie. Rise up, the making of the real me.
 

Dit is het concept dat ik doorlopen heb in juni. Zonder het te beseffen was dit echt wat ik nodig had.
Hoe het werkt en precies in elkaar zit, kan ik niet onder woorden brengen. Dat moet je vooral zelf gaan ervaren!
 

Wat ik wel kan vertellen zijn de gevolgen van dit concept. Ik heb veel geleerd over mijzelf, mijn omgeving, hoe ikzelf denk, hoe anderen denken en hoe ik hiermee kan omgaan!  Ik heb geleerd dat het niet nodig is om in de slachtofferrol te kruipen, maar dat je je leven zelf in handen kan nemen!  Ik heb geleerd om crisissen beter te doorgronden en er uiteindelijk het mooie in te zien. Voor dit alles ben ik soms mentaal en fysiek heel diep moeten gaan, maar het was het allemaal waard!
 

Ik heb in het verleden reeds hulp gezocht. Ik had het gevoel dat niets werkte, tot ik meedeed aan deze sessies. Ik kreeg concrete opdrachten en had voor het eerst het idee, ja nu zet ik stappen vooruit! Nancy is een ongelooflijke therapeut! Ik kan niet onder woorden brengen hoe dankbaar ik ben dat ik bij haar terecht gekomen ben!  Ze luistert met een open hart en je voelt ook echt haar hulpvaardigheid! Ik ben haar enorm dankbaar voor haar hulp!”

H. 29j. – Logopediste

Over Eigenkracht Groeitraject:
“Na aantal best intense weken ‘Rise-up’-pen, kwam de vraag mijn ervaring even neer te schrijven… Graag was het antwoord,… maar hoe doe je dat? Hoe begin je eraan?

Onmiddellijk worden 2 van mijn valkuilen zichtbaar, de eeuwige twijfelaar, de held in uitstellen,… De actie om hiermee om te gaan is voor mij durven, doen, oefenen,…en NU. Dus bij deze welkom op mijn sprong…

 

Op een moment dat er in mijn hoofd vele vragen rondspookten, dat er in mijn handen een aantal puzzelstukken aanwezig waren die het juiste  plekje zochten, op dat moment kwam de vraag van Nancy ‘testpersonen gezocht’.

Het was toen of nooit… gewoon springen… 

 

Gedurende die weken heb ik hard gewerkt, echt hard. Enerzijds was er ‘huiswerk’ en dit mag je letterlijk nemen, onder de vorm van ademen, voelen, toelaten wat er in je lichaam en je geest leeft, schrijven, … . Anderzijds was er ook met heel veel aandacht voor jezelf naar jezelf kijken in de spiegel, op ontdekking gaan in jezelf. Stilstaan bij wie je bent, bij wie je denkt te zijn, bij wie je wil zijn,… Voor mij was dit tweede een best pittig, confronterend, intensief, leerrijk, boeiend,… proces. Een proces waarin ik een aantal dingen, zowel fijne als minder fijne kantjes van mezelf, bevestigd kreeg. Door deze te benoemen, ze op te schrijven, ze toe te laten in mijn leven,… zijn ze rustiger, kennen ze beter hun plekje, mogen ze er zijn,… Naast de bekende ontdekte ik ook een aantal nieuwe ‘vrienden’ in mezelf, fijne en minder fijne, allen nodig om te zijn wie ik wil zijn.

 

Wat de toekomst me brengt of waar naartoe, weet ik niet. Ik weet wel dat ik de tocht op een meer alerte, meer aangename, met meer innerlijke rust ga aanvatten. Ik weet wel dat ik voldoende kracht in me draag om de tocht aan te kunnen. Ik durf steeds meer en meer te zijn wie ik wil zijn en doe dit ook met een vorm van trots naar mijn omgeving toe. Ook voor hen is het wennen… ‘Je bent verandert…’, hoor ik dan. Ik ben inderdaad als mens gegroeid en ja groeien is veranderen… Best een mooi compliment… .

 

Als je wil er is, ga ervoor, laat je leiden door het pad dat je meeneemt op een avontuurlijke reis doorheen jezelf. Laat achter je wat je niet meer nodig hebt en vul aan met dat wat je completer maakt.”

Veel liefs, S.

S. 40j. – Zaakvoerster

Over EigenKracht Groeitraject:
"Een ontdekkingstocht naar je 'echte' kern waarin je overbodige bagage leert loslaten en met andere ogen naar jezelf leert kijken."

L.

Over Meditatieproeverij :
Er zijn gelukkige momenten in het leven, en er zijn moeilijke momenten en alles daartussenin…
Zoals het cliché het zeggen wil, heb ik ‘aasem’ leren kennen in een moeilijker moment van mijn leven.
Altijd al heeft meditatie mij geïnteresseerd, doch ik had het nog nooit gedaan.  Toen een vriendin me enkele jaren geleden voorstelde om samen bij Nancy de meditatieproeverij te gaan doen, heb ik niet getwijfeld.  Dit wilde ik altijd al eens proberen en ik zag mijn kans!


Door stress doorweekt kwam ik in haar praktijkruimte terecht en leerde ik er weer aarden en houden van mezelf en het leven.  Een openbaring was vooral de warme ontmoeting die ik mocht ervaren met Nancy.  Haar manier van omgaan met de mensen vind ik zo hartverwarmend.  Haar gezin ondersteunt haar in haar gedrevenheid, wat zich ook weerspiegelt in haar werk.  Het is niet alleen de meditatie maar ook dikwijls de kleine dingen die Nancy me geleerd of gezegd heeft, die me nu in het dagelijkse leven nog steeds dat kleine duwtje geven als ik het nodig heb.
Dank je Nancy!

H. 41j. – secretaresse

Over Meditatieproeverij :
De meditatieproeverij was heel aangenaam, ik heb inderdaad eens kunnen proeven van ‘meditatie’.
Nancy heeft ons even meegenomen in een andere wereld : een wereld van rust, focus en ontspanning.
Ik heb er erg van genoten en vind toepassingen in het dagelijks leven.
Graag geef ik ook even mee dat ze echt wel de gepaste ruimte ter beschikking heeft voor kleine groepjes, en dat is toch wel een voordeel; het is er rustig en gemoedelijk.  Nancy’s stem leent zich ook perfect tot het leiden van zulke avonden.  Ik ben blij dat ik deelgenomen heb.  Bedankt voor de boeiende uurtjes!

C. 55j. – bediende

Over Asemruimte :

Nancy, na jouw vriendelijke ontvangst, voelde ik me vlug op mijn gemak in die knusse ruimte waar elk detail me met warmte omgaf.
Je stem is uitermate geschikt om mensen mee te voeren op een tocht naar hun binnenste, waar zoveel interessante dingen te ontdekken vallen.  Dankzij je originele meditatietechnieken bleef mijn aandacht verbazingwekkend goed gefocust op het nu, het enige wat ‘echt’ telt.  Het voelde goed om na een drukke dag volledig en bewust met mezelf bezig te zijn i.p.v. met de buitenwereld die constant aan me trekt.  De lekkere thee en de gelegenheid om na te praten met de andere deelnemers, zorgde voor een zachte overgang, terug naar het leven van alledag.

M. 44j. – halftijds bediende

Over SoulWaves :
Ik neem graag even de tijd om je te bedanken voor het mooie initiatief SoulWaves!
Zelf heb ik slechts 2 workshops bijgewoond, maar als het in de toekomst wordt herhaald ga ik mij zeker voor meer inschrijven.  1u per workshop is niet te lang en niet te kort om van iets nieuws te proeven.  Dit is zeker een sterkte vind ik, dat de workshops niet te lang duren, zo kan je van meerdere dingen proeven op eenzelfde dag.
De gezellige ruimte om iets te drinken tussendoor en met leuke mensen wat bij te praten of een boekje te lezen is ook een troef!  Ik vond het tof dat er een tweedehandsboekenmarkt was met boeken over gezondheid en spiritualiteit.  Je vindt altijd wel iets dat je interesseert!
Groetjes en nog eens bedankt voor het mooie initiatief!

M-C. 54j. – leerkracht Frans

Over SoulWaves :
Het is een mooi initiatief, dat staat vast!  Het geeft de kans om gelijkgestemden te ontmoeten, dat juich ik alleen maar toe.  Toegankelijk tegen een democratische prijs!  Het aanbod is gevarieerd en voor elk wat wils, de thema’s van de lezingen spraken me echt aan.
Ik wens zeker op de hoogte te blijven.
Hartelijke groeten,

A. 45j. – klaar voor carrière-switch

Please reload

bottom of page